Usluge

Poslovni inkubator

 

Imate poslovnu ideju? Tražite dinamično radno okruženje sa sebi sličnim ljudima?

Profesionalac ste i dosadilo Vam je raditi od kuće? Trebate rješenje ili savjet za unapređenje poslovanja? 

Izaberite paket naših usluga koji Vam odgovara.

 

O čemu se zapravo radi?
Ukoliko ste pojedinac ili tim s poslovnom idejom za koju vjerujete da ima svoje mjesto na tržištu, prvi korak je da svoju viziju pretočite u poslovni plan i time potvrdite svoju odluku. 

 

Tko se može prijaviti?
Tko god se usudi - svi mladi od 7 do 77, pojedinačno ili u timu, koje krasi jedna jedina presudna kvaliteta - PODUZETNIČKI DUH.

 

Kako pristupiti?
Vrlo je jednostavno - samo popunite i pošaljite nam slijedeći aplikacijski obrazac.
Nakon toga očekujte naš poziv.

 

Što ja dobivam od INTERA TP?
Mentorstvo i savjetovanje u razradi poslovnog modela i plana u ključnim područjima (tehnologija/usluge, partneri, korisnici, konkurencija, financije, vremenski okvir, prepreke).
Prostor za rad uz ultrabrzi pristup Internetu i društvo drugih marljivih ljudi.
Besplatno.
I ne samo to - nudimo Vam mogućnost apliciranja za grant sredstva za pokrivanje dijela Vaših razvojnih troškova.

 

Koliko dugo mogu ostati?
Tri mjeseca, s mogućnošću produženja na dodatna tri.

 

Što slijedi poslije?
Ako ste donijeli odluku da registrirate svoje startup poduzeće, imate mogućnost postati naš stanar u poslovnom inkubatoru. Više detalja u odjeljku INKUBACIJA.

 

 

O čemu se zapravo radi?
Donijeli ste odluku da pokrenete startup poduzeće ili već imate poduzeće mlađe od dvije godine - Tu smo da Vam olakšamo start i skratimo put do uspjeha.
Nudimo ugodan i dinamičan radni ambijent, savjet kad ste u nedoumici, prilike za networking, pristup kapitalu i još mnogo toga!
INTERA TP inkubator trenutno djeluje kao non-equity inkubator, i ne uzima vlasnički udio u timovima koji prolaze kroz start-up program.

 

Što dobivam od INTERA TP?
MENTORSTVO ISKUSNIH PODUZETNIKA
Iskustvo onih koji su „been there, done that“ je najdragocjenija stvar koja može biti presudna u pravilnom postavljanju temelja vašeg poslovanja. U našoj mreži mentora poduzetnika postoje ljudi koji imaju savjet za sve Vaše razvojne probleme.                               

BLIZINU DRUGIH AMBICIOZNIH I STRUČNIH MLADIH LJUDI
Partnerstvo, suradnja, razmjena iskustava i informacija, uvid u nove trendove, pa i učenje na greškama drugih – je sve ono što dolazi samo po sebi kad se nalazite u takvom okruženju.

VIŠESTRUKE PRILIKE ZA NETWORKING
Nove poslovne prilike su u izravnoj vezi sa širenjem mreže Vaših poslovnih kontakata koje ćete ostvariti sudjelovanjem na različitim događajima koje ili (su)organiziramo ili „ugošćavamo“.

PROSTOR ZA PROMOCIJU
Imate dobar proizvod ili uslugu - preostaje samo da svi Vaši potencijalni klijenti saznaju za Vas. Doprinijet ćemo Vašoj vidljivosti putem svih naših online kanala i sudjelovanja na događajima u zemlji i inozemstvu.

PROSTOR ZA RAD
Za efektivan i produktivan rad, potreban je ugodan i funkcionalan radni ambijent. U INTERA TP-u dobit ćete namješten i klimatiziran vlastiti uredski prostor s ultrabrzim pristupom Internetu.                                                 

!FUN ZONE
Posao može biti izuzetno naporan i iscrpljujući i nužno je napraviti povremeni prekid i relaksirati se. U prostoru namjenjenom za ovu svrhu na raspolaganju je nekoliko zabavnih sadržaja za razgibavanje tijela i uma. 

 
EDUKATIVNE SADRŽAJE – POSLOVNE I TEHNIČKE
Od financija i pravnih pitanja, marketinških i prodajnih strategija, ljudskih resursa, intelektualnog vlasništva, pa sve do tehničkih vještina – sva znanja koja će vam trebati u poslovnom razvoju prije ili kasnije možete steći našim tematskim radionicama, obukama i seminarima.

MOGUĆNOST DOBIJANJA MINI-GRANTOVA
Sa sami početak ostvarivanja Vaših snova, potrebna su manja ulaganja u recimo opremu, alate ili Vaš vizualni identitet. To možete dobiti izravno od INTERA TP-a apliciranjem za mini grantove za koje smo sredstva osigurali uz potporu Kraljevine Norveške. 

PRISTUP NOVIM KADROVIMA
Rast poduzeća neizbježno traži nove djelatnike – INTERA TP radi s mladim ljudima kroz svoje projekte u koje se možete uključiti i time dobiti uvid u kvalitetne kandidate za Vaše kadrovske potrebe.

PRISTUP IZVORIMA FINANCIRANJA
Onog trenutka kada i Vi i Vaša inovativna ideja budete spremni za to, možemo Vam pomoći u pripremi i osigurati Vam priliku za prezentaciju pred investitorima.

SALE ZA SASTANKE I PREZENTACIJE
Bilo da je u pitanju interni briefing, susret s važnim poslovnim partnerom ili sastanak s klijentom na kojeg želite ostaviti dojam profesionalnosti, na raspolaganju su Vam opremljene sale za tu svrhu – više detalja ovdje.

Kako pristupiti?
Trebate popuniti aplikacijski obrazac i priložiti nekoliko dodatnih dokumenata - upute ćete pronaći ovdje.
Ne postoji nikakav rok za prijavu - vrata su Vam stalno otvorena.
Nakon što ste se prijavili očekujte odgovor i poziv da usmeno prezentirate svoju ideju pred komisijom.
 

 


 

Koliko dugo mogu ostati?
Inkubacija, u kojoj imate sve gore navedene usluge pod beneficiranim uvjetima, traje do tri godine.
Međutim, i nakon toga možete ostati u INTERA TP-u kao mlada tvrtka u razvoju, biti u blizini drugih uspješnih startupa, koristiti potencijale naše mreže, te blizine događaja i edukacija u INTERA TP-u.

 

Što slijedi?
Budućnost Vašeg poduzeća je u Vašim rukama. Ne morate biti novi Facebook. Budite bolji.

 
Ako Vam je potrebna potpora za razvoj Vašeg startup poduzeća, ne morate nužno biti smješteni u INTERA TP-u da biste imali pristup sadržajima koje nudimo u okviru paketa poslovne inkubacije. Možete biti korisnik svih navedenih usluga poslovne podrške, a da se pri tome nalazite bilo gdje u Bosni i Hercegovini.

 

Kako pristupiti
Trebate popuniti aplikacijski obrazac i priložiti nekoliko dodatnih dokumenata - upute ćete pronaći ovdje.
Ne postoji nikakav rok za prijavu - vrata su Vam stalno otvorena.
Nakon što ste se prijavili očekujte odgovor i poziv da usmeno prezentirate svoju ideju pred komisijom.

Što dobijam od INTERA TP-a?
Kroz uslugu virtualne inkubacije stječete mogućnost sudjelovanja u mentorskim programima, pohađanja obuka, korištenja prilika za networking i promociju, sudjelovanja u našim projektima, itd. pa čak i povremenog korištenja sala za sastanke i prezentacije.

O čemu se zapravo radi?
Freelancer ste i tražite ugodan prostor za rad, a klasični Vam je ured monoton? Dođite u Code Hub Mostar. Bit ćete okruženi pametnim, Vama sličnim osobama u dinamičnoj i motivirajućoj okolini. 

 
Što dobivam od Code Hub-a Mostar?
RADNO MJESTO
Za početak Vam je potrebno radno mjesto, gdje ćete smjestiti sebe i svoje stvari. Nema problema, sve smo to osigurali. Imat ćete pristup internetu i dodatnoj računalnoj opremi.

RAD MEĐU SEBI SLIČNIMA
Među motiviranim i kreativnim osobama, sami sebe tjerate naprijed i izvlačite još veći maksimum iz sebe. Jednako kao Vama, i ostalima je potreban radni prostor te su se odlučili doći u Code Hub Mostar, iskoristite priliku za networing.

   
SALU ZA SASTANKE/KONFERENCIJE
Želite neometano pričati sa klijentom ili partnerom, uživo ili online – na raspolaganju za to su Vam sala za sastanke i sobe za online razgovore.

PRINTER/KOPIR APARAT/SKENER
Potrebno Vam je imati hard copy dokument, plan, nacrt, itd. možete iskoristiti i tu uslugu unutar Code Hub-a Mostar.                                                                                         

Kako pristupiti?
Jednostavno – samo se registrirajte na službenoj web stranici, a potom ćete na Vašu e-mail adresu dobiti sve detalje.

 

Koliko će me koštati?
Korištenje Code Hub-a Mostar je bilo potpuno besplatno sve do kraja 2019. godine zahvaljujući projektu CODE sufinanciranom iz sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije. Tako će ostati i do veljače 2022. godine zahvaljujući projektu 2CODE financiranom istim sredstvima.

 

Što slijedi?
Imat ćete pristup mentorskoj mreži, priliku sudjelovati na različitim meetup-ima, ali i opuštajućim i zabavnim događajima. Imat ćete priliku upoznati osobe sličnih razmišljanja, možda pokrenete vlastiti startup, a ako imate svoje poduzeće uvijek se možete preseliti u INTERA TP i biti dio naše mreže.