Novosti

Otvorene prijave za YEP Inkubator poslovnih ideja

U ponedjeljak, 08.01.2018. godine otvoren je javni poziv za sudjelovanje u YEP Inkubatoru poslovnih ideja koji organiziraju Grad Mostar i Projekat zapošljavanja mladih (YEP) koji se realizira uz podršku Vlade Švicarske.
Kroz Inkubator, YEP i Grad Mostar sudionicima osiguravaju podršku u jačanju osobnih poduzetničkih kapaciteta, razvoju modela i poslovnog plana za svoj pothvat, tehničkoj implementaciji proizvoda i/ili usluga te mentorstvo u registraciji i razvoju biznisa. Na kraju procesa inkubacije, polaznici će svoje poslovne ideje predstaviti stručnoj komisiji. Poslovnim poduhvatima, koji dobiju pozitivnu ocjenu, bit će ponuđen paket podrške koji uključuje investicijska sredstva za pokretanje biznisa te mentorsku podršku u područjima u kojim se identificira potreba.
Na javni poziv se mogu prijaviti sve fizičke osobe s prijavljenim mjestom boravka na području Grada Mostara te organizacije civilnog društva (udruženja građana i zaklade) zainteresirane za pokretanje socijalnih/društvenih poduzetničkih pothvata.
Svi zainteresirani za sudjelovanje u YEP inkubatoru poslovnih ideja trebaju ispuniti prijavni obrazac, koji je moguće pronaći na linku, te prijavu predati do 08.02.2018. godine u prostorijama Centra za usluge građana Grada Mostara sa naznakom „za Službu za privredu/gospodarstvo“, a elektronski poslati na email adresu mirna.trcalo@mostar.ba. Detaljnije informacije o načinu i uvjetima prijave su dostupne na linku.