Događaji

Fuckup Nights Mostar Vol. 5

Fuckup Nights Mostar Vol. 5

Pričati o neuspjehu i naučenim lekcijama uvijek je izazov, čak i za one iskusne govornike. Kada pred taj izazov stavite umjetnike, kreativce, inovatore i poduzetnike, bez sumnje možete očekivati iznimno zanimljive i nesvakidašnje razgovore.
Upravo će to INTERA Tehnološki Park učiniti u četvrtak, 5.12.2019. godine kada će se u Code Hub-u Mostar s početkom u 18h održati peto izdanje jedinstvenog događaja Fuckup Nights Mostar. Ovo izdanje, organizirano više od godinu dana nakon prvog, bit će posebno zanimljivo zahvaljujući fenomenalnim gostima koji će taj dan doći u Mostar samo s jednim ciljem – na opušten i zabavan način svim prisutnima ispričati svoje priče o neuspjehu.
Ovo zanimljivo druženje započet će Darko Majersky, široj javnosti poznat kao član mostarske grupe Sove i osnivač Malter kolektiva. Mayer je neupitno jedan od pionira hip hop glazbe u regiji, a uz njegovo ime se mogu vezati zanimanja poput producent, DJ, autor i pisac. Iza sebe ima suradnje s poznatim imenima iz svijeta glazbe u regiji i Europi. Na tom je putu zasigurno nailazio na prepreke i iznimno poučne situacije, a upravo će o njima pričati na ovom izdanju Fuckup Nights-a Mostar. Almir Mukača, osnivač i direktor poduzeća Fress, naslijedit će Mayera na pozornici. Njegov poslovni model se temelji na distribuciji organskih proizvoda, ali je i veliki zaljubljenik u kuhanje. Stavljajući na prvo mjesto kvalitetu namirnica, Almir voli eksperimentirati sa začinima ističući da svi trebaju jesti ono što vole. Trećeg govornika gotovo da nije potrebno dodatno predstavljati – večer će završiti neuobičajenim razgovorom s Antonijem Pušićem, svima poznatim kao Rambo Amadeus. Crnogorski umjetnik regiju i svijet glazbom inspirira više od 40 godina, a prije nekoliko mjeseci porinuo je svoj solarni jedranjak, inače brod star 100 godina koji je obnovio te kroz uspješnu crowdfunding kampanju stvorio inspirativnu priču za sve generacije. Svoje poduzetničko iskustvo nerijetko dijeli i s mladim ljudima, a medijskim nastupima uvijek privlači pažnju. Večer u Code Hub-u Mostar sada već tradicionalno će voditi Boris Čerkuč, urednik, voditelj i kolumnist koji će se svojim pitanjima pobrinuti da govornici bez zadrške prisutnima otkriju svoje neuspjehe.
Za nesumnjivo odlično izdanje događaja Fuckup Nights Mostar svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku, ali moraju požuriti – zbog ograničenih kapaciteta, prijave će biti zatvorene nakon popunjavanja mjesta.
Ovo izdanje se organizira uz financijsku podršku Europske unije kroz projekt CODE sufinanciran EFRR i IPA II fondovima, Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država kroz projekt FREECO te Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNK/Ž.