Novosti

Ovog svibnja MODAMO.kreARTiva Festival pod kreativnim šatorom u centru Sarajeva!

INTERA Tehnološki Park i MODAMO.kreARTiva početkom su godine otvorili prijave za izlaganje kreARTivaca na trećem izdanju Festivala dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva. Od toga dana ne prestaju pristizati prijave sjajnih brandova koji dolaze iz cijele BiH. Upravo zbog velikog broja prijavljenih MODAMO.kreARTiva i INTERA TP tim je stavljen pred veliki izazov pronalaska idealne lokacije za održavanje Festivala, a danas smo sretni jer smo, vjerujemo, pronašli najbolje moguće mjesto.
„Još od samih početaka projekta MODAMO.kreARTiva želja nam je da pod šatorom napravimo mali kreARTivni svijet gdje će se smjestiti naši sjajni izlagači, no u ostvarenju tog cilja uvijek nas je kočio ograničen budžet. Upravo zato smo uzbuđeni jer smo ove godine, u suradnji s INTERA Tehnološkim Parkom i uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih država uspjeli u svom naumu da u centru Sarajeva podignemo naš kreARTivni šator. Naime, ove godine ćemo, na naše iznimno zadovoljstvo, sve posjetitelje dočekati na adresi Trg djece Sarajeva, točnije na platou BBI centra u kreARTivnom šatoru koji se prostire na čak 400 kvadratnih metara!“, ispričala je Ana Ćavar, jedna od začetnica ove ideje.
Obzirom na velik broj do sada prijavljenih brandova koji će u Saraejvo doći iz cijele BiH, odlučili smo prvotni datum 20.5., pomjeriti tjedan dana ranije kako bismo se družili cijeli vikend, tako da ćete ove godine u Festivalu dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva uživati u 13. i 14.5.2017., što će biti sjajan povod da sunčani, proljetni vikend provedete upravo u Sarajevu.
Svi kreARTivci koji vjeruju da stvaraju kvalitetne, ručno izrađene proizvode mogu se prijaviti za izlaganje na MODAMO.kreARTivi tako što će popuniti jednostavni obrazac koji će naći klikom na link. Prijave su otvorene do 1.3.2017., izlaganje je besplatno za sve kreARTivce, a sajam je prodajnog karaktera.