Novosti

Održana probna predavanja za najtraženije zanimanje u Europi - CNC operater

Zanimanje za obuku za najtraženije zanimanje u Europi ne jenjava. U petak održana probna predavanja za obuku CNC operatera u INTERA Tehnološkom Parku ponovno su privukla velik broj zainteresiranih. U prezentacijskom dijelu sudionicima su predstavljene obuke koje se nude u sklopu centra – obuka za CNC operatere i obuka za CNC programere. Nakon toga, imali su priliku sudjelovati u izradi metalnog elementa na osnovu radioničkog crteža i uživo vidjeti kako izgleda proces izrade metalnog dijela na CNC stroju.
Novi, dvanaesti ciklus obuke CNC operatera počinje u ponedjeljak, 18.9.2017. godine. Sama obuka za profil „CNC operater“ traje 90 sati tijekom tri mjeseca i podijeljena je na 3 modula - teorijski dio i dva modula praktičnog rada na CNC glodalici i CNC tokarilici.
Pored same obuke, INTERA HTEC (HAAS Technical Education Center) Vam može pružiti i priliku da stupite u kontakt s poduzećima u regiji koja traže kadrove ovog profila pri čemu je već tijekom obuke moguć dogovor o potencijalnom radnom odnosu.
Do sada je kroz 11 ciklusa obuke u INTERA HTEC CNC centru obuku CNC operatera prošlo preko 200 polaznika od kojih je većina iskoristila obuku kao potencijal za zapošljavanje.
Za polaznike 12. ciklusa obuke osigurana je subvencija usluge obuke u iznosu od 20%.
Za sve detaljne informacije o obuci i samoj prijavi obratite se na htec@intera.ba.