Događaji

Startup Akademija: Info dan

Startup Akademija - Info dan

„Startup Akademija“ vam omogućuje da s vlastitom poslovnom idejom pokrenete posao. Cilj programa je svima onima koji imaju dobru poslovnu ideju pružiti podršku u početnoj fazi njenog razvoja.
Kako biste se prijavili na program „Startup Akademija“ potrebno je popuniti obrazac na linku, a prijave su otvorene do 18.9.2017. godine do 23:59h. Pravo sudjelovanja imaju pojedinci i timovi s poslovnom idejom, bez obzira na dob i sektor. Broj sudionika je ograničen, a selekcija će se napraviti na temelju kvalitete poslovne ideje, pri čemu su glavni kriteriji potencijal poslovne ideje, kompetencije pojedinca/tima, tržišni potencijal i inovativnost proizvoda.
U srijedu,  6.9.2017. godine s početkom u 14:00h u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka bit će organiziran info dan kako bi se potencijalnim sudionicima otklonile sve eventualne nedoumice vezane za prijavu.
Ovaj ciklus Startup Akademije implementira se uz podršku Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini, u okviru projekta Startup Yourself!.