događaji

POZIV NA 4. MEĐUNARODNU KONTROLING KONFERENCIJU

POZIV NA 4. MEĐUNARODNU KONTROLING KONFERENCIJU

Kontroling Kognosko u suradnji s poslovnim tjednikom Lider organizira četvrtu po redu Međunarodnu kontroling konferenciju u Hrvatskoj. Iznimna je čast što je INTERA Tehnološki Park ove godine suorganizator i partner za sudionike iz Bosne i Hercegovine.
Cilj konferencije već je tradicionalno predviđanje najnovijih trendova iz svijeta kontrolinga. Hrvatska može razvijati kontroling jednako brzo i temeljito kao i najrazvijenije svjetske ekonomije. Zbog sve jače svijesti o nužnosti kontrolinga u suvremenom biznisu i ove godine u Zagreb stižu primjeri najbolje svjetske prakse. Znanje je tu, treba ga samo primijeniti!
Ove godine sudionici konferencije iz Njemačke, Austrije i Poljske podijelit će iskustva s hrvatskim kolegama. Glavna tema ovogodišnje konferencije „Budućnost kontrolinga već je počela“, inspirirana je ekonomskim razvojem pod utjecajem globalnih promjena, u čemu kontroling ima iznimnu ulogu. Svijet više nikad neće biti isti, a kontroling na globalnoj razini nikad nije bio važniji. Četvrta industrijska revolucija, razvoj tehnologija koje i malim zemljama omogućavaju da budu svjetski igrači te naše mogućnosti u sadašnjem trenutku ekonomskog razvoja samo su neke od tema predavanja. Konferencija će se održati pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović.
Konferencija je namijenjena vlasnicima poduzeća, top-menadžerima, menadžerima prodaje, marketinga, nabave, proizvodnje, kontrolerima svih razina, analitičarima, planerima, menadžerima računovodstva i financija, IT stručnjacima koji rade na poslovnim rješenjima koja su potpora kontrolingu (BI, DW, planiranje).
Konferencija će se održati 8.11.2016.godine u Zagrebu, hotel Westin. Stručnjaci iz Njemačke, Austrije i Poljske podijelit će iskustva s hrvatskim kolegama.  Predavanja su na hrvatskom i engleskom jeziku uz simultani prijevod.
Za sve prijave do 8.10. kotizacija za sudjelovanje iznosi 380,00 KM (+PDV), a za prijave od 9.10. kotizacija iznosi 430,00 KM (+PDV). Za 3-6 prijavljenih osiguran je popust od 10%, a za više od 7 prijavljenih iz istog poduzeća osiguran je popust od 20%.
Prijavu za seminar možete ispuniti putem linka Eventbrite.
Za više detalja o konferenciji pogledajte link.