Događaji

Moja praksa - Dodjela diploma

Moja praksa - Dodjela diploma

U srijedu, 30. 08. 2017. godine, u 10.00h u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka u Mostaru održat će se završne prezentacije projekata i svečana dodjela diploma polaznicima 8. ciklusa programa "Moja praksa".
Program je namijenjen studentima završnih godina kao i visokoobrazovanim mladim nezaposlenim ljudima kojima je ponuđena jedinstvena prilika stjecanja praktičnih znanja i vještina, kao i mogućnost povezivanja s poslodavcima s ciljem bržeg zapošljavanja.
Uspješno i kvalitetno obavljeni zadaci, uz vrlo odgovoran pristup, zasluga su mladih studenata strojarstva, računarstva, informacijskih tehnologija, turizma i zaštite okoliša, prava, ekonomije i poslovnih resursa.
Prethodni ciklusi pokazali su veliku zainteresiranost mladih za program „Moja Praksa“, što ne iznenađuje, budući da praktičan rad na zadacima povezanim uz njihovu struku, polaznicima predstavlja značajan iskorak u unaprjeđenju stečenih znanja tijekom školovanja kako bi osigurali dodatnu konkurentnost u sve širem spektru zahtjeva na tržištu rada.
Projekt MP se realizira uz izniman doprinos partnerskih poduzeća, kao i mentora. Posebne zahvale INTERA TP upućuje poduzećima koja su sudjelovala u ovom ciklusu, a to su: Alfa Therm d.o.o., INTERA TP, North Cape Software d.o.o., Talbot d.o.o., Udruga Visit Blidinje i Zagrebinspekt d.o.o.
U srijedu će, osim dobivanja zasluženih diploma, polaznici prezentirati završene timske projekte te na taj način zatvoriti 8. ciklus programa „Moja Praksa“.
Ovom prilikom INTERA TP poziva partnerska poduzeća, kao i sve zainteresirane da svojom prisutnošću upotpune ovaj događaj, te iskažu potporu mladima za uloženi rad u ovom ciklusu, kao i za njihov budući profesionalni razvoj.